Twitter-video gebruiken in marketing

Je weet waarschijnlijk al over de mogelijkheid om video te schieten en te publiceren in Twitter-applicaties voor mobiele gadgets. Bovendien heb je waarschijnlijk al een nieuwe functie getest: je hebt een video gefotografeerd over de val van een vriend uit een stoel en een drama met de titel "De kat vraagt ​​om een ​​extra portie eten" En uit dit artikel leer je hoe je Twitter gebruikt in videomarketing.

Hoe de video op Twitter te gebruiken

Als u een video op Twitter wilt maken en publiceren, moet u de Twitter-app voor Android of iOS installeren. Meld u aan bij uw account en selecteer de tweet-bewerkingsmodus. Start de camera en selecteer de videomodus.

Tik op het camerapictogram en houd dit vast om video te gaan maken. Je kunt één video maximaal 30 seconden opnemen. Je hebt de mogelijkheid om te onderbreken en door te gaan met fotograferen. Om dit te doen, laat u eenvoudig het camerapictogram los en drukt u nogmaals op het camerapictogram. Nadat de opname is voltooid, klikt u op "Finish", schrijft u een opmerking en plaatst u een tweet. Het ziet er ongeveer zo uit:

Markies helpt bij het testen van de video-functie pic.twitter.com/KdhRKM29iv

- Mitya Dementy (@De_Mityai) 22 april 2015

Twitter gebruiken voor zakelijke doeleinden.

Als je video's van zes seconden op Vine en video's van vijftien seconden op Instagram kunt gebruiken voor marketingdoeleinden, zouden er geen problemen mogen zijn bij het gebruik van video's van dertig seconden op Twitter. Begin met het gebruik van de nieuwe microblogging-servicefunctionaliteit met behulp van de onderstaande ideeën.

Idee 1: Tweet via video

Uw abonnees stellen waarschijnlijk vragen. Vraag een visueel videoboodschap wanneer ze iets vragen over uw product. Toon bijvoorbeeld hoe u de hoes van de smartphone opent, plak een beschermfilm op het scherm van de gadget of maak een origineel kapsel in 5 minuten.

By the way, kun je reageren via video in twitter chat. Leden van het Britse Olympische team maakten van dit idee gebruik. Ze beantwoorden vragen van sportfans op Twitter met korte video's.

Idee 2: publiceer belangrijke evenementen in realtime

Het is onwaarschijnlijk dat de functionaliteit van Twitter kan worden vergeleken met streaming videodiensten. Als u echter niet van plan bent om het evenement als een geheel uit te zenden, kunt u zich beperken tot het opnemen van belangrijke momenten.

Idee 3: educatie van het publiek

Het artikel over de Vine-service bevat een video van zes seconden waarin gebruikers worden geleerd de granaten snel schoon te maken. Je hebt vijf keer meer tijd om je potentiële en bestaande klanten iets nuttigs te leren. McDonalds was bijvoorbeeld opgetogen over alle ouders: marketeers lieten de kinderen zien wat ze kunnen doen met ketchup, saus en gebakken aardappelen voordat ze ze eten. Was de keuken, waarschijnlijk zal Ronald MacDonald zijn.

Spelen met je eten kan iets moois zijn! //t.co/60b7Jym8WM

- McDonald's (@McDonalds) 24 februari 2015

De fabrikant van cosmetica Simple Skincare heeft een serieuze advertentie- en educatieve video gemaakt.

Triple Purified Water-kanonnen voor je huid - kijk hoe te zien. //t.co/NWw1l7CMut

- Simple Skincare (@simpleskin) 1 maart 2015

Idee 4: aangepaste inhoud ophalen

Je klanten houden ervan om zelf te fotograferen en video's te maken. Creëer een platform waarop ze zichzelf kunnen uiten. Houd een wedstrijd voor de beste video bij je product. Bied gebruikers verschillende nominaties aan: praktisch gebruik van het product, origineel gebruik van het product, feils en grappen met het product, enz. Geloof me, je zult veel leren over producten die je verkoopt.

De fabrikant van actiecamera's van GoPro deelde nauwkeurig met het publiek niet alle video's die gebruikers naar de wedstrijd stuurden. Er is niets te doen, het blijft om je te verheugen dat er is:

Video van de dag! @ NateAdams741 terug aan de top. //t.co/EhtFji5AXc

- GoPro® (@GoPro) 13 maart 2015

Onderwijs en vermaak het publiek met een video op Twitter

Achtervolg de kwaliteit van commercials niet, je overtreft sowieso niet James Cameron. Je moet je publiek nuttige en interessante informatie aanbieden in een geconcentreerde vorm, handig om onderweg te gebruiken. Video op Twitter is een van de geschikte indelingen voor deze taak.

Trouwens, VelikaPlaza biedt video-marketingdiensten en doet het geweldig! Dus, als je een hele gave video van hoge kwaliteit nodig hebt, neem dan contact met ons op! We hebben professionals in ons bedrijf met uitgebreide ervaring en prijzen liggen onder de markt. Klik hier om een ​​gratis consult aan te vragen!

Bekijk de video: How to Effectively Use Twitter Video for Marketing (Oktober 2019).

Laat Een Reactie Achter