Warmte van het verkeer: verhoog conversies en werk met de behoeften van het publiek

Stel je voor dat je op date ging met een meisje uit het sociale netwerk. Op de avatar was ze een magere blondine, maar in werkelijkheid bleek het een volledige brunette te zijn. Je zult voelen dat je bent misleid. Bezoekers van de site voelen zich hetzelfde wanneer de aanbieding op de bestemmingspagina niet overeenkomt met wat ze verwachtten te zien.

Om te bepalen wat de gebruiker precies nodig heeft, is het de moeite waard om de warmte van het verkeer naar de verkooppagina te beoordelen.

Wat is verkeerswarmte?

De warmte van inkomend verkeer - de mate van bewustzijn van de bezoeker van de pagina over de service of het product dat u aanbiedt. Hoe warmer het verkeer, hoe dichter de klant zich bij het einde van de verkoop- en winkeltrechter bevindt.

Je kunt zo'n classificatie van verkeerswarmte als een ladder van herkenning van Hunt vinden.

De eenvoudigste manier om verkeer op te delen in drie segmenten:

  • koude - mensen die voor een bepaald probleem staan, op zoek zijn naar een oplossing, maar nog niet weten welke producten of diensten in hun geval zullen helpen;
  • warm - zijn in de fase van het kiezen van een oplossing, selecteer het beste product of de beste service uit verschillende opties;
  • heet - al van plan om een ​​aankoop te doen, een leverancier of winkel te kiezen waar ze een product gaan kopen of een dienst willen bestellen.

De warmte van het verkeer is van invloed op het aanbieden van een product aan een klant: verkoop het op het voorhoofd, vergroot de wens om een ​​aankoop te doen of laat de voordelen van het product zien. Het is vooral belangrijk voor de ontwikkeling van aanbiedingen en een oproep tot actie.

Hoe de mate van warmte van het verkeer te bepalen

Er wordt aangenomen dat het verkeer van gerichte advertenties, van YAN en CMS koud is en dat het verkeer van contextuele advertenties heet is. Het moet duidelijk zijn dat dit niet altijd het geval is. In sociale netwerken kun je een warm publiek ontmoeten, op het punt om je product / dienst te kopen, en in contextuele advertenties is het soms zinvol om te werken met verzoeken van een koud publiek.

De warmte van het verkeer wordt bepaald door gebruikersverzoeken:

  • koud - algemene en informatieve verzoeken, bijvoorbeeld welke vensters moeten worden ingevoegd, hoe de jeugd te houden, hoe zich te ontdoen van rimpels op het voorhoofd, tandplak, enz.
  • warme - geconcretiseerde verzoeken, maar tot nu toe zonder de duidelijke intentie om een ​​aankoop te doen, vergelijking van verschillende oplossingen: kunststof ramen, rimpelinjecties, tandenbleekmiddelen, enz.
  • hot - vragen die de intentie tonen om een ​​aankoop te doen, met de woorden kopen, prijs, productie, productie, kosten, etc.

Voordat u een verkooppagina maakt, is het belangrijk om te achterhalen waar gebruikers vandaan komen en voor welke verzoeken. Andere factoren beïnvloeden de structuur en tekst van de bestemmingspagina, maar de warmte van het verkeer kan niet worden genegeerd als u een goede conversie wilt.

Verkeerpagina's voor koud verkeer: functies en voorbeelden

Koude bezoekers weten niets over uw product / dienst, ze hebben alleen het probleem beseft en zijn op zoek naar zijn oplossing. En soms zijn ze niet op zoek naar iets, maar ze kunnen een thematische advertentie maken die is uitgeven met een interne behoefte - dit gebeurt het vaakst in sociale netwerken. Het aanbod moet gericht zijn op het oplossen van een belangrijk probleem, en niet op de verkoop van een specifieke service.

Op de landingspagina van een klant die USE-trainingen verkoopt, was er bijvoorbeeld bij verhit verkeer een aanbod om cursussen met korting aan te schaffen. Toen ik het veranderde vanwege koud verkeer van sociale netwerken, gebruikte ik een voorstel dat was gericht op het grootste probleem van afgestudeerden en hun ouders: de toelating tot een prestigieuze universiteit.

Hoe het te doen

U kunt geen directe oproepen gebruiken om te kopen zoals 'Nu kopen'. Promoties en kortingen met een tijdslimiet werken niet. De koper is nog niet rijp voor aankoop, hij heeft tijd nodig om na te denken en een beslissing te nemen.

Hoe

Conversieacties moeten zo worden ontworpen dat de koper wordt 'opgewarmd'. Het is het beste om gratis advies te geven, terug te bellen, een webinar aan te vragen, je te abonneren op de nieuwsbrief, details te achterhalen, etc. Het is belangrijk om een ​​connectie te leggen met de gebruiker, waardoor hij in jouw voordeel beslist om hem te laten rijpen voor een aankoop.

Voor een koud publiek is een langere tekst vereist dan voor een warme tekst. Het is de moeite waard om een ​​extra scherm toe te voegen, de gevolgen van het probleem te onthullen, of te bevestigen dat we een manier geven om het op te lossen.

Bestemmingspagina's voor warm verkeer: kenmerken en voorbeelden

Bezoekers uit het warme verkeer willen hun probleem al oplossen, maar hebben nog niet gekozen hoe. Als een vrouw bijvoorbeeld van haar rimpels af wil, kan ze kiezen tussen crème, injecties, niet-injectieprocedures en andere methoden. In dit stadium moet u het voordeel van uw beslissing aantonen.

Hoe het te doen

Het wordt niet aanbevolen om agressief te verkopen. De koper twijfelt nog steeds en kiest niet zozeer tussen specifieke serviceproviders, maar tussen verschillende oplossingen voor het probleem.

Hoe

De aanbiedingen waarmee u uw oplossing kunt uitproberen of proberen te communiceren met het bedrijf, werken goed bij warm verkeer: vertrek van de meter, testperiode voor het gebruik van de service, testset van iets, etc. Het consult van specialisten en callbacks blijven werken. In sommige gevallen is het al mogelijk om een ​​schatting van de kosten van services voor te stellen, zodat de koper de kostenvoordelen van de oplossing kan waarderen.

Hot Traffic Landingspagina's: functies en voorbeelden

In dit stadium zoekt de koper al naar een leverancier, selecteert hij van wie hij goederen koopt of een dienst bestelt. Of weet het al van het product van een bepaald bedrijf en het blijft alleen maar om hem eindelijk te overtuigen dat het de moeite waard is om een ​​aankoop te doen.

Wat niet te doen

U hoeft geen overdaad aan informatie te geven, te praten over de voordelen van oplossingen die alle verkopers van een bepaald product of een bepaalde service gemeen hebben. Als u bijvoorbeeld kunststof ramen verkoopt, moet u niet praten over hoe ze beter zijn dan houten ramen. De koper heeft zich al gerealiseerd dat ze goed zijn en is nu op zoek naar wie ze moet kopen.

Hoe

We spreken alleen over de voordelen van een bepaald product - dan dat uw product beter is dan de goederen van andere leveranciers, dan dat u een betere service hebt. De meeste kopers evalueren verschillende aannemers, met de nadruk op kosten, snelheid van levering, garantie en andere samenwerkingsvoorwaarden.

Voor winkels met meerdere varianten van hetzelfde product, kunt u vertellen over het assortiment, zodat de koper onmiddellijk het product kiest dat hij nodig heeft.

Het is belangrijk om te laten zien wat er gebeurt na het plaatsen van de bestelling - hoe snel het probleem van de klant zal worden opgelost, via welke stadia, wanneer en hoe hij de bestelling zal ontvangen.

Bij druk verkeer, kortingen en promoties, tijdslimieten, geschenken om te kopen en andere methoden die u in staat stellen om een ​​gerichte actie te stimuleren, werken goed.

Belangrijk: voor dure diensten is het passend om een ​​berekening van het budget of de selectie van het optimale tarief aan te bieden en de verkoop te sluiten tijdens de oproep van de manager.

In het geval dat u meerdere verkeersbronnen met verschillende hitte heeft, is het het beste om meerdere bestemmingspagina's te maken - door alle zoekwoorden te groeperen op basis van de mate van gereedheid van het publiek voor de aankoop en een afzonderlijke aanbieding voor elk segment te maken. In sommige gevallen kunt u proberen multilending uit te voeren, waarbij de inhoud verandert afhankelijk van het verzoek van de gebruiker.

Bekijk de video: Calling All Cars: Hot Bonds The Chinese Puzzle Meet Baron (September 2019).

Laat Een Reactie Achter