29 services voor Facebook-beheerders

Om uw leven te vereenvoudigen en u in staat te stellen uw pagina optimaal te gebruiken, heb ik een lijst samengesteld met nuttige diensten voor paginabeheerders op Facebook. Natuurlijk is het onvolledig. Indien mogelijk koos ik Russisch sprekende, gratis of relatief goedkope diensten.

De indeling in categorieën is voorwaardelijk: de meeste services hebben functionaliteit die geschikt is voor verschillende categorieën.

We verzamelen statistieken

FBstatistics

Toont in één tabel het aantal vind-ik-leuks, de toename van het aantal abonnees per dag, het aantal klikken op de links, het aantal berichten en hun dekking voor al uw pagina's.

De belangrijkste functies van de service zijn gratis. Voor een extra vergoeding wordt de autorepair-functie gegeven: het publiceert automatisch de populairste berichten van een van uw pagina's naar een andere om tijd te besparen. Het kost 3,5 dollar per maand.

Likealyzer

Dienst voor het analyseren van de pagina op Facebook. Geeft aanbevelingen voor het verbeteren van de paginalay-out, beoordeelt de mate van betrokkenheid, de kwaliteit van uw werk met het publiek, vindt vergelijkbare groepen ter vergelijking.

De service is gratis.

Socialbakers

Dienst voor het analyseren van de effectiviteit van berichten, het vergelijken van de prestaties van uw pagina met de prestaties van concurrenten, het zoeken naar referenties naar uw merk. Socialbakers kunnen zoeken naar de meest populaire inhoud en schema-publicaties.

De eerste twee weken van gratis gebruik van de service. De kosten van $ 20 per maand.

Popsters

In staat om de belangen van het publiek te beoordelen, naar de meest populaire berichten te zoeken, de effectiviteit van de community te beoordelen. Het kan content sorteren op type en grafieken maken op basis van het aantal likes, reposts en comments. Alle gegevens kunnen in een handig formaat worden gedownload. Naast Facebook ondersteunt de service VKontakte, Odnoklassniki, Instagram, Pinterest, Twitter, YouTube, Coub en Google+.

De proefperiode is een week geldig. Op dit moment kunt u 1 account in één sociaal netwerk analyseren. Het minimum betaalde tarief is 399 roebel per maand.

JagaJam

Dienst voor het analyseren van de effectiviteit van inhoud. Evalueert vele statistieken, waaronder betrokkenheid, gemiddeld aantal deelnemers, frequentie van reacties. In staat om grafieken te maken en alle gegevens kunnen in een handig formaat worden verwijderd.

De eerste 7 dagen van gebruik van de service zijn gratis, na de prijs van 2 700 roebel per maand.

FeedSpy

Service voor inhoudsanalyse. In staat om te zoeken naar virale berichten, het aantal likes, reposts en reacties te volgen. Geschikt voor het analyseren van concurrenten en interesses van hun eigen publiek. Kan analyses uploaden in Excel-indeling. Verzamelt alle hashtags.

De service werkt met alle populaire sociale netwerken.

Er kunnen maximaal vijf analytische controles gratis worden gedownload. Betaalde tarieven beginnen bij 179 roebel per maand.

We maken berichten en pagina's

Canvas

Zeer eenvoudige online foto-editor. In staat om covers, avatars en foto's te maken voor berichten op Facebook. U kunt kiezen uit 50.000 bewerkbare sjablonen. Pictogrammen, afbeeldingen, vormen, lijnen, clipart, rasters, frames, enz. Zijn toegevoegd.

Bovendien heeft de service heel veel mogelijkheden voor fotoverwerking.

De meeste items worden gratis aangeboden. De rest kan voor 1 dollar worden gekocht.

De service is gratis. De kosten worden alleen in rekening gebracht voor de teamtoegang tot de applicatie en geavanceerde functionaliteit, zoals het toevoegen van uw eigen lettertypen. Het kost 12,5 dollar per maand. De testperiode is 30 dagen.

Google Docs

Het is duidelijk dat er veel handige functies zijn in Google Documenten, maar slechts weinigen weten dat de meest uitgebreide en handige map emoji en speciale tekens daarin is ingebouwd.

Om een ​​map te bellen, selecteert u het menu-item "Invoegen" - "Speciale tekens". De meest interessante tekens bevinden zich in de groepen "Symbolen" en "Emoji".

Op sommige computers wordt Emoji in Google Documenten niet in kleur weergegeven, maar in zwart-wit (dit is hoogstwaarschijnlijk afhankelijk van de Unicode-versie).

Frame Studio en AR Studio

Dit zijn twee ingebouwde Facebook-apps. Met Frame Studio kunt u aangepaste kaders maken voor profielfoto's en kaften.

Nadat het frame is gepubliceerd, kunt u uw abonnees aanbieden om dit frame op uw foto of omslag te plaatsen. Maak bijvoorbeeld een omslag met het opschrift: "Ik neem deel aan de wedstrijd van een dergelijk bedrijf" en beloof een prijs aan degenen die het op je foto hebben gezet.

De applicatie is gratis.

AR Studio is een programma voor het maken van geanimeerde stickers met elementen van augmented reality. Maar als de vorige toepassing geen speciale kennis vereist en zelfs geschikt is voor niet-professionals, dan is dit een complex en multifunctioneel pakket. Hij verdient een apart artikel, omdat het in een paar woorden niet mogelijk zal zijn om zijn mogelijkheden te beschrijven.

Tool op Facebook-formaat

Met deze service kunt u tekst voor Facebook opmaken. U kunt het lettertype vet, cursief, doorhalend en geschreven in decoratief lettertype maken. Helaas werkt het alleen met het Latijn.

Om het resultaat te krijgen, typt u de tekst in de service-editor, formatteert en kopieert u naar uw pagina.

Videoreact

Grappige online stemuitzending voor Facebook Live. Gebruikers houden van of "super" voor een van de opties. De live uitzending weerspiegelt het aantal reacties. De gebruikers zijn leuk en je bericht krijgt langzaam virale berichten.

Op de een of andere manier ziet het er zo uit:

De service heeft twee tarieven: per dag voor $ 3 en per maand voor 20. Elk van deze biedt u de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal berichten te maken tijdens de betaalde periode.

Peilingen voor pagina's

Een andere manier om een ​​peiling te maken in een bericht op een fanpagina is de peiling voor Pages-service, ontwikkeld door het sociale netwerk zelf. De service biedt voldoende mogelijkheden om de soorten enquête te kiezen. U kunt gebruikers verschillende antwoorden laten kiezen, beoordelingen van één tot vijf plaatsen, enz.

De service is gratis.

Promo Republiek

Handige service die alle functies combineert die nodig zijn voor de SMM-box. Bevat een grafische editor met mooie sjablonen, vergelijkbaar met Canva in functionaliteit, een uitgestelde publicatie tool en een tool voor het bijhouden van statistieken.

Daarnaast biedt de service ideeën voor verschillende onderwerpen.

Service geeft een proefperiode van een week. Verder gebruik kost vanaf 10 dollar per maand.

Pagemodo

Pagemodo is een dienst voor het visuele ontwerp van alles met betrekking tot Facebook. In staat om berichten te maken, avatars en coverfoto's, aangepaste tabbladen, advertenties en wedstrijden te maken. De service bevat een grote bibliotheek met sjablonen.

De meeste basisfuncties van het programma zijn gratis verkrijgbaar. Een premium-versie is nodig om een ​​watermerk uit foto's te verwijderen, beperkingen op het aantal gebruikerspagina's te verwijderen (u kunt er slechts één gratis maken) en wedstrijden te maken. Het minimumtarief is $ 4,95 per maand.

Maak een chat-bot voor de "Messenger"

Chatfuel

In staat om blokken van verschillende berichten te maken met de mogelijkheid om een ​​antwoord te selecteren en door te gaan naar het volgende blok (zie afbeelding).

Kan een foto, galerij en video bijvoegen bij een bericht.

In staat om de live speech van gebruikers te herkennen aan de hand van trefwoorden en kent de Russische taal.

Ondersteunt het invoegen van 32 plug-ins in het bericht: van RSS-feeds van uw site (bijvoorbeeld als u gebruikers de nieuwste artikelen van de blog wilt laten zien) naar het invoegen van kaarten, Google-spreadsheets, berichten van Wordpress, Instagram en Twitter.

Er zijn analysehulpmiddelen.

Kan het publiek segmenteren (alleen in de betaalde versie) en mailings verzenden volgens een schema.

Mag betalingen accepteren.

De belangrijkste functies van het platform worden gratis geleverd. De betaalde versie is nodig als u het servicelogo wilt verwijderen en de functie wilt krijgen van een dunne segmentatie van het publiek. Kosten: $ 36 per duizend gebruikers.

Botsify

Professionele service om chatrobots te maken. Het ondersteunt het invoegen van multimediadata, het kan gebruikerscontacten verzamelen, een RSS-feed verzenden, zoekresultaten op de site weergeven en u laten weten wanneer de gebruiker met een live-operator wil communiceren.

In staat om live-spraak te herkennen aan de hand van trefwoorden (maar hij heeft wat problemen met de Russische taal, dus het is beter om de antwoordselectiefunctie voor gebruikers te gebruiken). Er is een handige service voor analyse.

Voor Messenger kan bot gratis worden aangemaakt (je moet betalen als je de bot op je site wilt plaatsen). Maar als er meer dan 100 mensen communiceren met de bot, moet u overschakelen naar een betaald tarief - van $ 10 per maand.

Converse.ai

Ontwerprobots op basis van kunstmatige intelligentie. Hij kan gebruikers ook elk type inhoud sturen, RSS-feeds binden, betalingen accepteren (alleen via PayPall) en contactgegevens verzamelen.

De service biedt tientallen dialoogsjablonen met een goed doordachte structuur. En er kunnen veel plug-ins op de bot worden aangesloten.

De dienst besteedt veel aandacht aan de herkenning van natuurlijke spraak, maar ik heb enige twijfels of deze functie goed zal werken in het Russisch.

Maximaal 1.000 berichten kunnen gratis worden verzonden (het aantal gebruikers is niet beperkt). Volgende - van 50 tot 5.000 dollar per maand.

Surveybot

Visuele designer eenvoudige bots voor polls. Hiermee kunt u vragen stellen aan gebruikers en, indien gewenst, antwoorden bieden. U kunt een vragenlijst maken: de bot stelt de volgende vraag, afhankelijk van het antwoord van de gebruiker. Het belangrijkste voordeel van de service is dat het heel eenvoudig is. Het is gemakkelijk te begrijpen, zelfs zonder kennis van het Engels en programmeerervaring.

Een afbeelding, een kaart, een knop, een video, audio, een galerij, een document, een timer en een indicator op verzoekniveau worden aan de berichttekst toegevoegd.

In de gratis versie kunt u een enquête verzenden naar niet meer dan honderd gebruikers. In de enquête kunnen niet meer dan 3 berichten en 10 vragen zijn. Betaalde versies beginnen bij $ 35 per maand.

Botanalytics

Service voor degenen die onafhankelijk een chatbot hebben geschreven. Botanalytics staat de statistieken van je bot toe.

In staat om de effectiviteit van de dialoog te beoordelen, het gedrag van gebruikers bij te houden, de details van de dialoog bij te houden, persoonlijke gegevens van de gesprekspartners van de bot te achterhalen, het publiek te segmenteren en de gebruiker in staat te stellen de dialoog met de gebruiker te onderscheppen als de bot vastloopt. Ondersteunt maximaal 12 bots op één account.

Dit is een geweldige service, omdat ik na een half uur onderzoek van de site nooit betalingsinformatie heb kunnen vinden. Ik kan zeggen dat voor één bot analytics precies gratis is.

Maak aangepaste tabbladen

Woobox

Dienst voor het maken van aangepaste tabbladen op Facebook. In staat om uw pagina's op Instagram, Pinterest, YouTube, Twiitter aan Facebook te linken. Als gevolg hiervan wordt inhoud van andere sociale netwerken weergegeven op uw pagina in afzonderlijke tabbladen. Deze functie is gratis.

Daarnaast kunt u foto- en videowedstrijdpagina's, bestemmingspagina's, formulieren, enquêtes, prijsvragen en applicaties maken. Om de volledige functionaliteit te gebruiken, moet u vanaf $ 30 per maand betalen.

Short stack

Dienst voor het maken van landingen, formulieren, wedstrijden en andere dingen op Facebook. Biedt tientallen sjablonen om uit te kiezen. De ontwerper is intuïtief, geen programmeerkennis vereist.

Minder dan 100 inzendingen kunnen gratis worden aangemaakt. Verdere servicekosten vanaf $ 29 per maand.

Maak een winkeltabblad

Ecwid

Hiermee kunt u een volwaardige winkel op Facebook creëren. In tegenstelling tot het ingebouwde tabblad 'Store', kan Ecwid betalingen accepteren, inclusief in Russische betalingssystemen, en onderhandelen over leveringsvoorwaarden. Bovendien kunt u met de service het ontwerp aanpassen en automatisch producten van de catalogus downloaden van uw site. Thema's voor de winkel kunnen door uzelf worden gemaakt of klaar worden gemaakt. Er zijn mogelijkheden om plug-ins aan te passen en aan te sluiten. Voor de interface kunt u de Russische taal kiezen.

Maximaal 10 items worden gratis geladen. Maar om de dienst op Facebook te kunnen aansluiten, moet u een van de tarieven betalen. Kosten vanaf 15 dollar per maand.

Winkel script

Platform voor het maken van online winkels. Want "Facebook" biedt één thema, ondersteund in de stijl van de dienst.

Gebruikers kunnen bezorg- en betalingsopties kiezen. De dienst ondersteunt Russische betalingssystemen.

Voor producten zijn er voldoende mogelijkheden om aan te passen, u kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren en formaten kiezen. Een bericht van aankoop wordt verzonden naar de e-mail van de winkelbeheerder.

Er zijn een aanzienlijk aantal aanvullende plug-ins en widgets. Analysetools zijn beschikbaar.

Proefperiode - 30 dagen. Het minimumtarief is 399 roebel per maand.

We volgen merkreferenties op

Chotam

Dienst om reacties bij te houden. In het algemeen is het bedoeld om communitybeheerders op de hoogte te stellen van het uiterlijk van een nieuwe opmerking, maar kan deze worden gebruikt om een ​​specifiek woord te vermelden in reacties, berichten en discussies in concurrentiegemeenschappen. Ondersteunt "Facebook", "VKontakte", "Twitter", "Instagram", "Classmates", YouTube.

Het minimumtarief is 190 roebel per maand.

Brand Analytics

Verzamelt alle verwijzingen naar het merk in sociale netwerken en media. De service kan referenties verzamelen op basis van trefwoorden, geo-markers, geselecteerde auteurs en groepen. Bovendien toont het het potentiële aantal lezers van het bericht, vind-ik-leuks, reposten en opmerkingen, de locatie van de auteur, zijn leeftijd en geslacht. Het bepaalt automatisch de toon van het bericht, identificeert de meest geciteerde publicaties, identificeert de meest betrokken groepen en gemeenschappen in sociale netwerken, scheidt berichten van spambots en nog veel meer.

Daarnaast heeft de service een sectie 'Trends', waarin de 25 populairste onderwerpen op Facebook, Instagram, blogs en nieuws worden weergegeven voor de afgelopen 3 uur, een dag of een week.

De service geeft 7 dagen toegang tot de demo. Het minimumtarief is 8 500 roebel per maand.

We zijn van plan om te publiceren

amplifer

De service kan uitgestelde publicaties en trackanalyses maken, u kunt een inhoudsplan maken dat het type bericht aangeeft: verkopen, onderhoudend, educatief, etc. Werkt met alle sociale netwerken: Facebook, Twitter, Odnoklassniki, YouTube.

Je kunt een video of afbeelding toevoegen aan het bericht. Links worden automatisch ingekort. Het is mogelijk om berichten te downloaden van XLS- of CSV-tabellen, RSS-feeds. U kunt de service integreren met Google Analytics.

De sectie "Analyse" toont het aantal likes, reposts en comments, klikken op de link.

U kunt de dynamiek van groei volgen in het aantal abonnees en de populairste berichten.

De testperiode is 14 dagen. De kosten worden in rekening gebracht om een ​​nieuw sociaal netwerk aan te sluiten - elk $ 5.

SMMplanner

Postplanner die werkt met alle populaire sociale netwerken en messengers: Facebook, VKontakte, Instagram, Classmates, Vayberom, Telegram, Pinterest en Twitter.

Met de service kunt u watermerken (watermerken) toevoegen aan afbeeldingen, koppelingen verkorten en UTM-tags genereren.

De service heeft een flexibel tariefsysteem. Je kunt voor een maand betalen voor berichten of een limiet. Elke maand geeft de dienst 50 gratis berichten. Nog eens 50 kunnen worden gekocht voor 49 roebel, of onbeperkt verbinding maken voor 130 roebel voor één pagina.

Kuku.io

Dienst voor het plannen van publicaties en het verzamelen van analyses in sociale netwerken. Hiermee kunt u een contentplan maken, analyses verzamelen op basis van het aantal likes, reacties, reposts en clicks, betrokkenheid, afhankelijkheid van betrokkenheid bij het plaatsen van tijd, vergelijkende statistieken voor verschillende sociale netwerken.

Proefperiode - twee weken. Het minimale tarief voor 5 accounts en 500 posts kost 399 roebel per maand.

PublBox

Een service die alle basisfuncties combineert die de SMM-gebruiker nodig heeft. Hiermee kunt u een inhoudsplan en contentstrategie maken, zelf een bericht maken in de editor of kiezen uit templates, aangepaste tabbladen maken, covers en avatars tekenen.

Het heeft de functie van postanalyse (op het moment van schrijven van dit artikel was het in ontwikkeling).

Werkt met Facebook, VKontakte, Odnoklassniki, Twitter, Instagram, Pinterest, Linkindin en YouTube.

De service heeft een beperkte gratis versie. Hiermee kunt u 2 berichten per week maken en 3 sjablonen uit de verzameling gebruiken. De volledige versie kost $ 6,5 per maand wanneer deze voor een jaar wordt betaald. Als u voor een maand betaalt, is de prijs $ 9.

conclusie

Natuurlijk zijn niet alle diensten in deze lijst opgenomen. Ik heb geprobeerd een zo breed mogelijk scala aan functies te geven en heb vaak geen toepassingen met overlappende functionaliteit opgenomen. Dit betekent niet dat ze erger zijn, anders zou de lijst tot een ongelooflijke omvang zijn gegroeid.

Bekijk de video: Hoe je op Facebook een beheerder kunt toevoegen - Your Social Eye (Oktober 2019).

Laat Een Reactie Achter