Ontwerp bestemmingspagina: 12 belangrijke regels met echte voorbeelden

In ons vorige artikel over landingspagina's hebben we gekeken naar 8 belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken ervan. Op dit moment hebben we besloten om het ontwerp van bestemmingspagina's uit te werken. Aangezien het ontwerpen van webpagina's onlosmakelijk is verbonden met inhoud, zullen we ook enkele punten bekijken met betrekking tot de inhoud van bestemmingspagina's.

21 typische problemen met de bestemmingspagina

Internetprojecten gebruiken een of meer bestemmingspagina's om sitebezoekers te betrekken bij het conversiescenario. Sommige merken creëren tientallen landingen - het is logisch als u uw klanten veel ongelijke producten aanbiedt. U kunt ook verschillende bestemmingspagina's gebruiken om bezoekers van verschillende bronnen te "landen" - van pagina's van organische zoekmachines, met contextuele advertenties, met reclamebanners op thematische bronnen.

Hoe kunt u de baas bewijzen dat de landingspagina's uw winst echt kunnen verhogen?

Hebt u al lang landingspagina's bestudeerd en kwam u tot de conclusie dat bestemmingspagina's de meest effectieve converter voor uw bedrijf zijn? Geweldig, je bent op de goede weg: deze tool heeft echt ongelooflijke kracht. Maar nu sta je voor een moeilijkere taak - om je baas of cliënt ervan te overtuigen. En hier ontstaan ​​in de regel problemen ... Je kunt de lucht zo veel schudden als je wilt met mooie woorden en zweren bij hemel en aarde, maar dit is onwaarschijnlijk om ze te overtuigen, omdat geld op het spel staat (hun geld of bedrijfsgeld).

Wat populair is op sites in 2018: 7 belangrijke trends in webdesign

In dit artikel zullen we praten over VR-technologieën, games, interactieve kaarten en andere recente functies die worden gebruikt in webdesign. Dit alles met voorbeelden verzameld op sites en wedstrijden voor webontwerpers, maar ook in de portfolio van topstudio's en digitale bureaus. Lees in het algemeen, kijk, laat je inspireren. Animatie Animatiesites zijn terug te vinden in de jaren 2000.

Landingsstructuur: de belangrijkste blokken om de conversie van bestemmingspagina's te vergroten

Структура посадочных страниц напоминает конструктор. Есть типовые блоки, которые используют по необходимости, меняют местами, наполняют своим контентом. En voeg ook nieuw toe aan hen, als er extra informatie is, belangrijk voor kopers. In het artikel vertel ik je welke blokken ik gebruik wanneer ik teksten voor de bestemmingspagina's schrijf.

Hoe bestemmingspagina's optimaliseren

De optimalisatie van bestemmingspagina's is een belangrijk onderdeel van marketingcampagnes. Contextuele advertentiesystemen bepalen bijvoorbeeld de positie van een bestemmingspagina in een advertentieblok en de kosten van een klik, waarbij de kwaliteit en relevantie ervan worden beoordeeld. Een "zoekmachine" houdt rekening met de kwaliteit van de pagina en de naleving van de technische vereisten, en rangschikt de bronnen van het probleem.

Hoe bestemmingspagina's bij een volwassene te optimaliseren

- Bestemmingspagina's bepalen ze. - Verbeter uw bestemmingspagina's met A / B-tests. - Optimaliseer landingspagina's, bekijk de reacties van het publiek. Dat klopt. Banal. Lang en niet erg effectief. De standaardaanpak levert standaard resultaten op, toch? Alleen theepotten blijven standaard. En echte marketingstrijders optimaliseren bestemmingspagina's op een volwassen manier: doelgericht en met een minimum aan onnodige bewegingen.

Hoe maak je een coole landing: 13 nonbanal ideeën

We hebben al een selectie van coole landingspagina's gemaakt voor inspiratie. Dit artikel is een soort van het vervolg. Alle landingen in deze selectie worden onderscheiden door onrealistische ontwerpoplossingen en manieren om informatie te presenteren. Ze kunnen niet uniek genoemd worden - elke dag geven ontwerpers van verschillend kaliber honderden nieuwe landingen uit, en ergens zijn deze oplossingen al bereikt.

Hoe maak je een virale landing: 7 voorbeelden en een case

We zijn al heel lang bezig met het onderhouden van e-mailadressen - sinds mei 2013, maar kunnen nog steeds niet beschikken over een enorm abonneebestand. Dit kan worden toegeschreven aan drie redenen: we zijn nooit actief in het aantrekken van abonnees geweest (pop-ups, bestemmingspagina's, context, PR - niets hiervan is gebeurd). We hebben nooit kant-en-klare databases met adressen gekocht (zelfs onze eigen leads werden nooit gebruikt).

Hoe maak je een goede landing nog beter?

Vergeet niet dat er geen perfect recept is voor het maken van een bestemmingspagina! Er zijn echter universele technieken die, na aanpassing aan uw bedrijf, met succes kunnen worden gebruikt om het aantal resterende toepassingen te vergroten. Internetmarketeers over de hele wereld hebben tienduizenden uren besteed en veel praktische optimalisaties geïmplementeerd om vijf basisprincipes van gegarandeerde toename in conversie naar voren te brengen.