Hoe instant messengers te gebruiken om te adverteren

Moet ik instant messengers gebruiken om een ​​bedrijf te promoten? In een wereld waar reclame te zien is op hekken, pilaren, voeten op het asfalt en zelfs op toiletpapier, is dit een vreemde vraag. Om zo'n handig en populair kanaal voor informatieverspreiding te gebruiken is noodzakelijk. In dit artikel leert u hoe u instant messengers in het bedrijfsleven kunt gebruiken.

9 dingen die u moet weten over het updaten van Google Mobielvriendelijk

Eind februari 2015 beloofde Google om het zoekalgoritme bij te werken: om de waarde van de factor mobielvriendelijk of het aanpassingsvermogen van sites voor weergave vanaf mobiele apparaten te verhogen. Innovaties worden van kracht vanaf 21 april. Er zijn geruchten onder webmasters dat de update van het algoritme zo uitgebreid zal zijn dat sites zonder adaptieve lay-out bijna het verkeer zullen verliezen.

Voor het eerst in de geschiedenis van internet: mobiel verkeer heeft het verkeer van een pc overvallen

Begin 2014 vond een belangrijk evenement voor online zaken plaats - voor het eerst in de geschiedenis van het internet overtrof de activiteit van mobiele gebruikers de activiteit van pc-gebruikers. Deze ontdekking is het eigendom van comScore. In een van haar recente studies ontdekte ze dat in januari van dit jaar de tijd die internetgebruikers op Amerikaanse mobiele apparaten gebruikten 55% van de totale tijd uitmaakte via het wereldwijde netwerk.

Hoe het publiek mobiele gadgets gebruikt: conclusies voor 2013

Als 2012 het jaar van mobiel verkeer was, consolideerde 2013 deze trend. Het aantal eigenaars van smartphones en tablets blijft groeien. In sommige landen domineert mobiel verkeer al. Marketeers moeten hiermee rekening houden bij het plannen van de begroting voor 2014. Hieronder vindt u relevante feiten over m-Commerce, die zullen helpen bij het ontwikkelen van een effectieve strategie om projecten te promoten, rekening houdend met de groeiende populariteit van mobiele gadgets.

Hoe u aan de behoeften van een mobiel publiek kunt voldoen door contentmarketingcampagnes te implementeren

Volgens Nielsen en Google maken gebruikers 77% van de mobiele zoekopdrachten vanuit hun huis of kantoor. Ze zijn waarschijnlijk een stap verwijderd van stationaire pc's, maar ze zijn nog steeds op zoek naar informatie met behulp van smartphones of tablets. Het bouncepercentage van mobiele gebruikers is 9,56% hoger dan dat van desktop-pc's, aldus het marketingbureau Shareaholic.

Waarom probeert u Telegram? Messenger Review

Новые возможности для продвижения, общения с командой и клиентами. Публичные каналы. Секретные чаты. Супергруппы. Работа с любого устройства. Все это - про Telegram. De functies en mogelijkheden van Telegram, een applicatie van Pavel en Nikolay Durov, verschenen in 2013. En hij begon snel populariteit te winnen. Interessant is dat de makers van de messenger geen geld uitgeeft (en niet zullen uitgeven) aan reclame en aan het aantrekken van gebruikers: nieuwe deelnemers komen op mond-tot-mondreclame.

Hoe multi-channel consument te begrijpen

Volgens een onderzoek van Telemetrics en xAd, uitgevoerd begin 2013, is 50% van de online consumenten in de Verenigde Staten van plan te kopen via mobiele apparaten. Ze gebruiken smartphones en tablets om basisinformatie te krijgen over het product dat hen interesseert. Terwijl 46% van de consumenten mobiele gadgets gebruikt tijdens het hele aankoopproces.

9 verbazingwekkende feiten over mobiele marketing

Succesvolle marketeers en marketingbedrijven weten dat de sleutel tot toekomstig succes ligt in het aanpassen en optimaliseren van hun diensten op de mobiele markt. Als je op openbare plaatsen bent, kun je altijd iemand zien die bezig is met zijn smartphone. Dit fenomeen, dat we elke dag tegenkomen, gebeurt thuis, maar dan met tablets.

Case: Responsive Design als een SEO-tool

Zoekmachineoptimalisatie - we praten er voortdurend over - het gebied is zeer inert en grotendeels te danken aan de krachtige lobby van de SEO-bedrijven zelf. Links kopen op uitwisselingen, links, metatags ... om eerlijk te zijn, het is al saai om over dit alles te lezen. Laten we het hebben over zo'n tool om het zoekverkeer te vergroten, zoals responsief websiteontwerp.

Nieuws van Google: optimalisatie voor mobiel verkeer is verplicht geworden

'S Werelds grootste zoekmachine Google kondigde begin juni de geplande wijzigingen in het algoritme van het rangschikken van sites voor mobiele uitgifte aan. Google beschouwt smartphonebezitters als een belangrijk en een van de snelstgroeiende segmenten van internetgebruikers. De zoekmachine wil eigenaars van mobiele apparaten toegang bieden tot alle mogelijkheden van het wereldwijde netwerk.

Waarom chatbots de wereld overnemen + 25 voorbeelden voor inspiratie

De chatbot is het resultaat van menselijke interactie met kunstmatige intelligentie: een robot die automatisch reageert op berichten die door de gebruiker in de chat zijn ingevoerd. Chatbots kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt: van het uitvoeren van dagelijkse taken tot entertainment, en ze worden geplaatst in instant messengers en sociale netwerken - Facebook Messenger, Telegram, VKontakte, Slack, etc.

Hoe de marketingstrategie aan te passen aan nieuwe trends in mobiel internet

Dit jaar zal dit worden gemarkeerd door mobiel verkeer. Stop, zo sprak je over het verleden en voor de afgelopen jaren. Verdomme, zelfs 2012 was mobiel. De opwaartse trend in het aandeel van mobiel verkeer is niet nieuw. Het nieuws is dat er een gestage trend is ontstaan ​​binnen deze trend: eigenaren van smartphones en tablets geven steeds vaker de voorkeur aan mobiel internet via applicaties in plaats van mobiele browsers.

Viber zal 4.500 dollar per maand vragen aan de eigenaars van chat-bots

Op 22 februari 2019 kondigde Debbie Doherty, hoofd B2B-marketing bij Viber, aan dat vanaf 1 april voor chat-botseigenaren $ 4.500 per maand in rekening wordt gebracht. Voor het geld kunnen ze tot 500 000 berichten verzenden. U kunt maximaal 1.000.000 berichten ontvangen voor $ 6.500. Volgens Dougherty zijn nieuwe tarieven nodig om de kwaliteit van de inhoud te verbeteren: Bots kunnen gratis worden gepubliceerd, maar om de kwaliteit van de inhoud te waarborgen, zullen we binnenkort commerciële verplichtingen aan boteigenaren presenteren.

7 applicaties die de markt hebben veranderd

Volgens het onderzoek van Criteo doen gebruikers steeds vaker aankopen via mobiele apparaten en steeds minder vaak - met behulp van computers. Tegelijkertijd vinden er meer verkopen plaats via applicaties: de conversie is 13% in vergelijking met 9% voor mobiele sites. Volgens het AppAnnie-rapport voor 2018 besteedden gebruikers 101 miljard dollar aan applicaties.

Hoe sites te optimaliseren voor mobiel verkeer

De frequentie waarmee mobiele gadgets worden gebruikt om verbinding te maken met internet groeit wereldwijd. Experts geloven dat in 2015 de meeste zoekopdrachten worden uitgevoerd door eigenaren van smartphones en tablets. We delen niet de scepsis van experts, dit kan al dit jaar gebeuren :) Tegelijkertijd moeten we er rekening mee houden dat in sommige landen, bijvoorbeeld in China en India, mobiel verkeer al domineert.